POSICIONAMENT D’ACORD PER LA INDEPÈNDENCIA SOBRE LES ELECCIONS DEL 12 DE MAIG

L’objectiu d’Acord per la Independència és i continua sent generar una candidatura guanyadora a les eleccions catalanes per dur a terme la seva proposta política, que es basa en un projecte concebut única i exclusivament per assolir la independència. Per circumstàncies alienes a la nostra voluntat, no hem pogut concórrer a les eleccions convocades pel proper 12 de maig de 2024. No obstant, ens comprometem a treballar per fer-ho possible a la propera convocatòria electoral.

Tot i això volem exposar al poble català el nostre posicionament per les eleccions del 12 de maig.


En primer lloc volem constatar que, una vegada analitzats tots els projectes suposadament independentistes que es presenten a aquestes eleccions, no hem identificat cap que plantegi un full de ruta clar i concís per assolir la independència del nostre país.


En segon lloc, hem pogut confirmar que, durant aquesta campanya electoral totes les candidatures han basat els seus arguments i programes en plantejaments partidistes i ideològics. Acord per la Independència considera que aquesta qüestió exclou una part de l’independentisme, i la ratifica com a línia vermella infranquejable davant l’objectiu d’aglutinar tot l’activisme independentista.


En tercer lloc, corroborem que el denominador comú de tots els projectes és proposar la “gestió del mentrestant”. Fer creure a l’electorat que es poden aconseguir millores de qualsevol tipus sense el permís d’Espanya és condemnar-lo a quedar atrapat a un carreró sense sortida. Tota proposta que es continuï basant en practicar l’autonomisme caurà pel seu propi pes, doncs els seus promotors confirmen no ser coneixedors de la història del nostre país ni mereixedors del seu potencial.


Per tant, una vegada realitzat una anàlisi exhaustiva del context actual i de les propostes polítiques que es presenten i, respectant les conviccions personals de cadascú, convidem als nostres simpatitzants a no legitimar ni ser partícips d’aquesta posada en escena promoguda per totes les forces polítiques que es presenten. Com a alternativa, els oferim afegir-se al nostre projecte per continuar consolidant la nostra proposta i poder presentar una candidatura netament independentista a les properes eleccions al Parlament.


Us fem arribar la nostra proposta política per a que sigui avaluada sota el vostre propi criteri i que podeu trobar al següent enllaç: https://acordxlaindependencia.cat/proposta-politica/

Acord per la Independència


Catalunya
8 de Maig de 2024

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *