Neix l’Acord per la Independència

Acord per la Independència és un nou espai polític que neix de la renúncia a tot interès individual i de l’aposta per aconseguir la independència de Catalunya.

Barcelona, 4 de desembre de 2022. – Després d’un llarg procés de diàleg i treball conjunt, entitats i grups de diverses procedències s’han unit per impulsar un nou moviment transversal, en el qual tinguin cabuda tots aquells que comparteixin el mateix propòsit i que contempli tres línies d’actuació:

  • tornar a empoderar a la gent;
  • crear les condicions que sabem indispensables per poder fer efectiva la independència de manera real i irreversible;
  • generar una candidatura amb capacitat guanyadora a les pròximes eleccions al Parlament que dugui a terme el mandat popular i democràtic de l’1 d’octubre de 2017 i proclami la independència de Catalunya.

La manca de lideratge polític ens interpel·la a tots els independentistes per tornar-nos a organitzar i actuar amb tota la contundència necessària per desbancar definitivament a una classe política que ha optat per vetllar pels seus propis interessos. Només així podrem culminar el mandat que ens pertany, el popular.

Es podran sumar a aquesta iniciativa totes aquelles persones i agrupacions que hagin estat actors de reivindicació i protesta contra aquells que impedeixen l’alliberament nacional de Catalunya.

Quedaran exclosos de participar-hi els partits polítics, amb o sense representació parlamentària, que només podran fer costat de forma explícita a la candidatura si renuncien a presentar-se a les eleccions al Parlament.

Des d’avui, l’Acord aspira a ser el pol d’actuació que lideri, lluny de paternalismes i subterfugis, l’independentisme de base i vetlli pels seus objectius comuns. És per això que els seus impulsors fan una crida a consolidar i donar suport a aquest espai com a única alternativa política per redirigir tot el nostre potencial com a poble que vol ser lliure.

Les paraules s’han esgotat, ara passarem als fets.

Visca Catalunya Lliure.

Acord per la Independència

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *