Comunicat d’Acord per la Independència en referència a la convocatòria d’eleccions al Parlament pel proper 12 de maig

Des d’Acord per la Independència constatem que la convocatòria d’eleccions anticipades ha estat una maniobra del govern de la Generalitat amb la complicitat de la resta de partits. Mitjançant el bloqueig deliberat de l’aprovació dels pressupostos, s’ha dificultat i impedit que noves propostes independentistes tinguessin l’oportunitat de treballar amb els terminis establerts per una convocatòria normal d’eleccions.

Des d’Acord hem treballat conjuntament amb altres entitats i col·laborat per poder bastir aquesta proposta. Continuem pensant que l’única opció vàlida és la fórmula que nosaltres plantegem: una llista popular apartidista vehiculada mitjançant una agrupació d’electors.

És per aquest motiu que hem estat partidaris de la proposta de llista cívica impulsada per l’Assemblea, una vegada feta la consideració de que la capacitat de mobilització i difusió d’aquesta entitat haguessin estat cabdals per fer créixer la proposta més ferma i ràpidament.


Malgrat els resultats de la consulta, us volem comunicar que la nostra proposta continua vigent i que continuarem treballant amb més intensitat per bastir aquesta alternativa realment independentista de la qual molts votants tornen a quedar orfes, si no ho fan ells ho farem uns altres.


És per això que us convidem a formar part del projecte, col·laborar i fer d’Acord per la Independència la proposta ferma i autèntica per defensar els resultats del Primer d’Octubre del 2017 i declarar la independència al Parlament.

Visca Catalunya lliure!


Signat per unanimitat per
Acord per la Independència i totes les associacions que en formen part.

18 de Març de 2024

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *