Acord per la Independència suma dues noves entitats a la seva proposta

Les entitats ‘Activem-nos’ i ‘Fem Collbató’ refermen la proposta política d’Acord per la Independència adherint-se com a noves entitats col·laboradores.

Barcelona, 9 de Març de 2023.- Tres mesos després de la seva presentació oficial, Acord per la Independència continua guanyant adhesions dins del moviment civil independentista. En les últimes setmanes ha rebut un impuls més en la seva consolidació, acollint a les entitats ‘Activem-nos’ i ‘Fem Collbató’ com a noves entitats col·laboradores.

Activem-nos es defineix com a moviment de la societat catalana, sense intervenció de partits, amb dos objectius clars i innegociables: la independència i la democràcia.

Paral·lelament, Fem Collbató, és un grup social i polític enfocat en la millora del municipi de Collbató alhora que compromès amb la llibertat del poble de Catalunya.

Ambdues entitats han ofert la seva col·laboració en totes aquelles accions que es portin a terme per part d’Acord, que estiguin al seu abast i ajudin a fer difusió del seu projecte col·lectiu com a nova alternativa política independentista.

Des d’Acord per la Independència es vol donar la benvinguda a aquestes entitats reconeixent-les, públicament, com a noves garants que refermen els objectius polítics d’Acord alhora que amplien el seu abast i arrelament en el territori català.

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *